tisdag 25 augusti 2009

En viktig väska

I somras köpte jag några nya väskor. En av dem var en svart portfölj från 60-talet(tror jag) Jag använder den i skolan att ha alla papper i. Barnen tycker att det ser ut som en väldigt "viktig" väska!
en viktig väska

måndag 24 augusti 2009

måndag

Så var måndagens arbete avklarat! jag tog på en vit kjol idag och den var fortfarande vit när jag kom hem! inte dåligt.
Jag tog mig själv i kragen och gick en liten promenad i dag så fort jag kom hem(ca 15 minuter) det är i alla fall en god början. Jag skall försöka gå en promenad varje dag nu. Det behövs för jag börjar bli så stel i kroppen som en gammal gumma!
Allting vintage inklusive den lilla gumman.

fredag 21 augusti 2009

slut på sommarlovet

Så var det slut på sommarlovet! Det gick så fort. Jag har haft det så bra. Solat,badat i poolen,läst en massa,ätit mycket god mat och efterrätter(har gått upp 2 kg) jag skulle ju börja promenera men det har inte blivit av. Vi var dock en sväng till Stockholm och då fick jag springa i affärer bland annat beyond retro och Lisa Larsson. Det fanns så mycket snyggt! men priserna var ju betydligt högre än här hemma. Jag har inte bloggat och knappt rört datorn.
Idag var det underbart sommarväder ute,men jag kände för att prova lite höstkläder. Annars har jag bott i denna overall,från slutet av -70 talet och en 60-talsklänning.

skärp HM,resten second hand.

höstkläder:cape HM, resten second hand
Jag har läst Damernas värld från 40-talet och lyssnat på Frank Sinatra i solstolen.
 
Shopping och Mode Topplista Favoritlistan.se bloggping BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se