onsdag 22 oktober 2008

min mormor

Min mamma mailade mig och talade om att min mormor nog hade tyckt att jag var fin i min nya outfit och när jag tänkte på det så kom jag på att hon klädde sig ungefär sådär. Hon gillade knytblusar och kjolar,fast hennes var lite mer utsvängda. Hon var hemmafru och fast hon mest arbetade hemma hela dagarna så gick hon alltid omkring i skor med klack. Det värsta hon visste var tofflor,hon tyckte att man liksom hasade sig fram när man gick i tofflor. Hon var alltid fin och uppklädd,med fina smycken men hon sminkade sig aldrig. Hon sade att hon hade försökt sminka sig en gång men att det såg förfärligt ut så det gjorde hon aldrig om. Lite läppstift var allt hon använde och det tog hon bara på sig när hon skulle gå bort. Min mormor dog för några år sedan. Hon blev 91 år och hade ett långt och bra liv. Hon och morfar hade en mycket kärleksfull relation och det märktes att de respekterade varann. Varje månad gav morfar mormor hela löningen och hon tog väl hand om den och hushållade bra. Jag saknar min mormor för med henne kunde man tala om allt,problem och kärleksbekymmer och hon kom alltid med goda råd.
Till er som fortfarande har er mormor i livet: ta vara på tiden och umgås och lär känna er mormor,en dag är det för sent!

Har fortsatt fynda på loppis,nya är dessa häftiga brallor!
Skall bara sy upp byxbenen så de inte åker ner.

topp HM,halsband Cubus,byxor Loppis

10 kommentarer:

Mariah N sa...

Håller med, besöker min morfar varjegång jag åker och hälsar på mina föräldrar I Kalmar,han bor på samma ort.Min mormor lever inte heller,

annirene sa...

svar: visst är de fina :)

Angel.Pearls sa...

Tack för besöket, och gullig kommentar! Min mormor var nog lite lik din..hon var alltid snygg och proper (speciellt i håret minns jag), noga med filade naglar och snygga handskar, välputsade skor. Hon målade sej heller aldrig..Saknar henne väldigt mycket -det är nog närmare 9 år sedan hon gick bort- min kära mormor..Snygg outfit -jättesnyggt med halsbandet på. Kram// Eva

härligheter enligt erika sa...

Det är den där tanten vi pratar om;) De var alltid fina i håret och propert klädda...min g.mormor och farmor var likadana... Jag blir så sugen på att köpa på second hand när jag ser dig för du är jättefin!!!
Du får se ikväll! =)
Erika

Petra sa...

Så snygg du är!

Att ha det gott sa...

Det låter precis som min mormor
Hon var alltid fin med bara läppstift och sina fina kläder och brosher

HannahSthlm sa...

Va fint:-)!

syren sa...

Det tror jag säkert att din mormor skulle tycka. En klok mormor du hade.

Nostalchic sa...

Jag gillar din outfit, mycket snygg!

Min mormor hade otroligt fina kläder men tyvärr har hon gjort sig av med allt utom en del halsband. När jag var liten klädde jag alltid ut mig i hennes fina kläder och klackade omkring på parketten i hennes vackra skor.

Little Peaché sa...

Sv: Ja, jag vet..de är hemskt fina men passar inte mig heller!

Kram på dig

 
Shopping och Mode Topplista Favoritlistan.se bloggping BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se