lördag 13 mars 2010

intervjuad

I går var det en reporter från den lokala tidningen på besök hemma hos mig. Hon hade läst min blogg och tyckt att den var inspirerande(roligt!)
Hon gjorde ett hemma hos reportage och ville bland annat veta hur det är att leva med så mycket kläder. Jag har bara tre garderober till mitt förfogande och har blivit duktig på att rensa med jämna mellanrum.
Jag handlar ju mest secondhand/vintage och lämnar sen kläder jag inte använder till röda korset eller annan secondhandaffär. Det blir ett kretslopp.
Hon tyckte även att jag var modig som vågade klä mig som jag själv ville utan att bry mig om vad folk tycker och det är väl roligt om jag kan inspirera andra att våga ta ut svängarna lite och sätta en ros i håret eller ta på ett knallrött läppstift på en vardag.
Jag tycker överlag att ungdomar brukar vara bättre på att ha sin egen stil och med åldern märker man att de flesta blir alltmer likriktade när det gäller klädval. Jag tycker att det är lite trist. Det är ju när man bli äldre som man brukar bli mer bekväm i sig själv och bry sig mindre om vad andra tycker!
Lite mer glamour i vardagen gör både en själv och andra lite gladare!
Så här såg jag ut under intervjun
klänning beyond retro,väska sahara second hand,tygros HM
originalaffisch från slutet av 70-talet. Det blev till bakgrund när hon tog bilder.
knallrött läppstift,piggar upp en tråkig vardag

10 kommentarer:

Nadja sa...

Å vad roligt att få bli intervjuad!
Det måste vara spännande att se hur reportaget blir! Snälla visa oss!!!
Klänningen är jätte söt föresten!

Erika sa...

Vad kul att du har fått ge en intervju och du måste visa reportaget för oss =)

Marikka sa...

Ja, visa reportaget, det vore roligt att se. Snygg klänning du har på dig på bilden.

gotteochvi♥ GRAVID IGEN! sa...

sv; tack så mycket!

Martina sa...

Så är det verkligen, när man blir äldre är det ingen som tar ut svängarna längre. Men samtidigt så brukar man få väldigt mycket uppskattning när man väl gör det :) Fin blogg!

Fifi sa...

Åh, vad kul att du blev intervjuad!
Och du ska ha en eloge för att du vågar ta ut svängarna!

Anonym sa...

Åh vad glad jag är att jag hittade hit. Och vilket fint namn - glamour och fläskpannkaka! :) Kul med reportaget - grattis!

Angel.Pearls sa...

Hej -tack för kommentaren hos mej! Visst är det modigt att 'våga', och en blomma i håret är precis vad jag förespråkar -helst virkad då..Ha en skön vecka!! Kram//Eva

Att ha det gott sa...

Så kul och så fin du är

elisabet sa...

Åh vad roligt och vilken otroligt fin klädsel du hade på dig! Jag handlar mycket på second hand också. Igår såg jag ett program om arbetsvillkoren i textilfabrikerna i Indien och Bangladesh, den gjorde mig inte direkt mer sugen på att handla på lågpriskedjorna! Håller med om att unga ofta har en mer personlig stil men jag tror det långsamt håller på att ändra sig.

 
Shopping och Mode Topplista Favoritlistan.se bloggping BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se