fredag 2 juli 2010

mission completed

Nu har speleologerna börjat sin ca 2-3 timmars krypning tillbaka till solljuset!
De fick ge upp grävprojektet då de inte fann någon ny fortsättning in i grottan. De hittade dock en spricka på ett ställe som kunde vara intressant att undersöka vidare. Jag och familjen tog en tur i förrgår till borrhålet ovanför sifonkatedralen där de befann sig 18 meter ner. De kunde skicka ner förnödenheter genom hålet och jag passade på att ropa ner genom hålet och hälsa. Dom hörde mig och det var roligt.
I eftermiddag skall vi på studentfirande. Jag tänker ta på min blå/vita 60-tals klänning. Jag visar här bild på min nya 80-tals kjol.


kjol och halsband farbror fynd,väst Cubus

7 kommentarer:

Amanda sa...

Åh så spännande!

Fina kläder! Skönt med lång kjol på sommaren!

Anna Eleonor sa...

Vilket område du bor i! Jag undrar en sak. Var det helt oproblematiskt för dig att fynda 80-talskläder på secondhand. Du hör inte till de som får rysningar av den tidens mode?

Lisa sa...

så fin klädsel!

Camilla sa...

Ha det så trevligt på studentfirandet!
Kram på dig!

The Seeker sa...

You look great, love your vest.

xoxo

Gilla sa...

Just idag visade man på TV4 från Lummelundagrottan. Att den var så häftig hade jag ingen aning om.

Jag känner i alla fall så: Tänk om vi hade öppnat och kunnat hjälpa de stackars människorna. De hade kanske hade levt fortfarande.

Kram/Gilla

Malin sa...

Är det på Kupan i hemse du brukar fynda en del av dina kläder? Jag var där häromdagen och tänkte på dig iaf! Dessutom hittade jag ett par halsband att göra om och en blommig bomullsklänning i städrocksmodell. Finfin affär!

 
Shopping och Mode Topplista Favoritlistan.se bloggping BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se