måndag 11 augusti 2008

Det är mycket med det jordiska

Tack för alla fina kommentarer jag fått,det värmde verkligen!


malin skrev bla "varför kan man inte bara vara nöjd med sig själv" och det är väl receptet på lycka,att man är nöjd med sig själv och med sitt liv. Det gäller att leva sitt liv och ta reda på vad man själv behöver för att må bra. Detta gäller även klädstil. Det gäller att hitta sin egen stil,sen kan man naturligtvis bli inspirerad av andra men man bör inse att man är unik och inte försöka eftersträva att bli en kopia av någon. Inser nu plötsligt att jag börjar flippa ut i floskler. Visst kan man byta stil,flera gånger om dan om man nu känner för det. Jag menar möjligheten finns ju och vi har fler möjligheter än vad vi tror....
Vi har byggt ut vårat hus och nu fått en ny stor hall. Den har varit rätt så kal och tom men igår så bestämde vi oss för att hänga upp tavlor på väggarna. Vi klarade av hela företaget utan tjafs,vilket förvånade mig. Jag och min man har båda starka viljor och tycker båda att vi har bra smak. Min man vill helst hänga tavlor högt upp nästan vid taket för att få plats med så många som möjligt. Dessutom mäter han exakt med måttstocken så att höjden från taket och mellan tavlorna är exakt. Jag däremot använder ögonmått och hänger där det ser snyggt ut.


Jag fick i detta fall säga till hur högt tavlorna skulle hänga och bestämma vilka tavlor som skulle upp och så fick han mäta exakt med sin måttstock.


Det gick hur bra som helst. Han hittade några tavlor i gömmorna som han sparat sen han var barn och jag tyckte dom var så charmiga och söta att dom också kom upp på väggen. Dom är från 1969. Visst är dom väl fina!

1 kommentar:

Åsa.S sa...

Ja, vilka jättesöta tavlor!
Vad bra att ni kom överens =)

 
Shopping och Mode Topplista Favoritlistan.se bloggping BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se