tisdag 12 augusti 2008

Jobbstart och teambuilding

Så har man börjat jobba igen och är tvungen att lägga om dygnsrytmen helt.
Jag har nu i åtta veckors tid varit uppe sent sent och sovit länge länge om mornarna. I natt tror jag att jag lyckades sova tre timmar. I kväll blir det tidigt i säng.
Jag använde mitt nya läppstift från max factor idag och det imponerade stort. Det höll i stort sett hela dagen och klarade av både mat och fika utan att jag behövde bättra på. Det får högsta betyg av mig!
I morgon reser jag bort i några dagar på teambuilding. Vi skall ha lära känna varandra övningar och syftet är att vi skall bli ett bra team.
Eftersom jag har gått både förskollärarutbildning och grundskollärarutbildning har jag varit med om oräkneliga dramaövningar och gruppövningar under mitt liv. En del bra och en del mindre bra. För sådär en femton år sedan gick jag en kurs som hette sagolik sagolek. Då hade vi en gruppövning där man skulle stå på en hög pall och blunda. Sedan skulle man falla och övriga gruppdeltagare skulle ta emot. Jag minns att jag vägrade blunda helt för jag tyckte det var så obehagligt. Då fick jag höra av ledarna att jag måste lära mig känna tillit till andra. En annan kurs jag minns med obehag var en ledarskapskurs jag gick för några år sedan. Man skulle stirra varandra i ögonen och man fick inte vika med blicken. Länge,länge skulle vi stå och stirra på varandra. Sedan skulle vi sjunga en nonsensvisa och våga dansa fritt för att släppa hämningarna. Brrrrr
Annars så har jag med glatt mod sovit åtskilliga nätter i stora militärtält där man legat packat som sillar för att hålla värmen. Jag har varit med och gestaltat märkliga figurer i grupp med kroppen. Jag har stått ensam i mitten av en cirkel och försökt gestalta olika känslor med hjälp av pantomim medan övriga skulle försöka gissa hur jag kände mig.
Det skall bli intressant att se vad vi skall göra på denna kurs.
Undras vad man skall ha för kläder. Det kanske är synd att jag inte sparat en av alla mina snygga plyschoveraller jag hade som ung. Det hade nog passat nu!
Ha det så bra
Vi ses snart!
Jeansshorts Vero Moda,T-shirt Lindex,väst cubus,skor Din Sko
Bilden bredvid,nya favvoläppstiftet från max factor.

5 kommentarer:

sophia sa...

hallå där. tack för inlägget, gillar namnet på din blogg med :) klockrent!
titta gärna in på www.misspetite.se som vi håller på att starta just för oss petites o kom med feedback! sophia

Åsa.S sa...

Hu, vilka otäcka utbildningar... tur man är undersköterska och slipper det! ;)

lise sa...

Svar: nu har jag kikat förbi och du har massa fina outfits. här kollar jag in igen :) kram

Josefine sa...

sv; dom finns i svart också :)men jag föredrog bruna :D

åh, sån där musse t-shirt tänkte jag också köpa förut, jätte söt :)

Hemmabloggaren sa...

Härligt, du verkar vara fullärd. Själv gick jag ngn kommunikationskurs för ca 15 år sedan. Där skulle vi gestalta flygplan och springa runt på skolgården. Minns att hela skolan kom ut och tittade på oss. Ha, mycket ska man vara med om.

 
Shopping och Mode Topplista Favoritlistan.se bloggping BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se