fredag 29 augusti 2008

gitarrspel

Jag fick utmärkelser av åsa.s och härligheter enligt erika. Jag tackar och bugar. Nu är det meningen att jag skall nominera 14 st bloggar. Nu är jag ju ny som bloggare och har inte lärt känna så många ännu,men här kommer några favoritbloggar med motiveringen att de inspirerat och inspirerar mig på olika sätt!

Att ha det gott:

Syren:

Sassy:

Anna kubel:

Livet på stenvreten:

Hemmabloggaren:

annireneR:

Mary:

Hanna:

Frida:

Puh,eftersom jag är nybörjare är detta inte så lätt men jag lär mig eftersom. Jag får återkomma med fler bloggar senare.

I dag har jag för första gången på ca 10 år tagit fram gitarren och rivit av några barnvisor. Det är meningen att jag skall hålla i musikundervisningen i klassen och jag lärde mig 4 ackord när jag gick lärarutbildningen. Som tur var kommer jag ihåg dem. Jag tränade lite hemma och idag spelade och sjöng vi hela klassen. Jag tycker det gick bra och det var väldigt roligt att spela gitarr. Jag skall nog försöka lära mig några fler ackord så jag kan utöka min repertoar.

Jag vill även tacka för de recepttips jag fått,tar gärna emot fler om nån har nåt bra på lut.
"musikfröken" på väg.

9 kommentarer:

annirene sa...

svar: eller hur, jag älskar deras stickade plagg :)

åh vad kul, tack så jättemycket för utmärkelsen :)

Hanna sa...

Tack. Vad gulligt av dig. Min första utmärkelse. :-) Jag blev jätteglad. Jag gillar din blogg också. Hoppas att du får en trevlig fredagskväll. :-)

syren sa...

Tack för din fina utmärkelse! Jag gillar din blogg. Ha en fin kväll.

Att ha det gott sa...

Åhh TACK så gulligt av dig

Att ha det gott sa...

Förlåt glömde säga att jag gillar din blogg

eelin! sa...

Fin bild ^^ :)

Jag spelar själv gitarr! Ibörjan kan det ju vara lite klurigt men man lät sig snabbt!

// eelinM.blogg.se

Mary sa...

Svar: Tack, det va en ära! =) Ja, visst brukar det oftast bli lite diskussion när man ska enas om semester. Trevlig helg!

Härligheter enligt Erika sa...

Vilken snygg outfit!!!! Egentligen skulle man behöva allihop..riktigt frossa i dem och matcha med olika kläder. Det hade bvarit riktigt trevligt!
Erika

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

 
Shopping och Mode Topplista Favoritlistan.se bloggping BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se